Hydratec Industries wil wereldwijd op een duurzame manier bijdragen aan de groeiende vraag naar voedsel, gezondheid en mobiliteit.

Onze kernactiviteiten

Technologiebedrijf Hydratec Industries levert industriële systemen en hightech componenten om in de groeiende behoefte aan voedsel, gezondheid en mobiliteit te voorzien. Deze kernactiviteiten worden uitgevoerd door onze bedrijven Lan, Royal Pas Reform, Rollepaal, Helvoet en Timmerije.

Onze markten

Markt Food

Food

Onze bedrijven leveren industriële oplossingen die helpen om op efficiënte wijze steeds meer mensen en dieren van voedsel en water te voorzien.

Markt Health

Health

Door het produceren van onderdelen voor medische toepassingen, dragen onze bedrijven bij aan de verbetering van onze gezondheid.

Markt Mobility

Mobility

Onze bedrijven produceren kunststof onderdelen voor bijvoorbeeld auto’s en tweewielers. Deze verminderen het gewicht, wat resulteert in een lager brandstofverbruik en minder uitstoot.

Onze vacatures

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal en de sturende kracht achter ons succes. Wil je bij ons werken, stage lopen of een open sollicitatie sturen? Kijk dan op de vacaturepagina.

Onze vacatures
Hydratec JV2023 Sectie Jaarrekening(1)
Stabiele ontwikkeling bij Hydratec Industries