Logo Lan Wit Lan Header

Industrial Systems

Lan

Handling Technologies

Al meer dan 50 jaar is Lan gespecialiseerd in (gesteriliseerde) product handling en end-of-line automatisering. Het ontwerp, de constructie, assemblage en installatie is in eigen beheer. De turnkey handling systemen van Lan zijn terug te vinden in de wereldwijde voedings- en verpakkingsindustrie, zowel bij multinationals als snelgroeiende startups.

50+

jaar

120+

collega’s

500+

systemen

Veilig voedsel

Vanuit de twee vestigingen in Tilburg en Halfweg ontwerpt Lan automatiseringsoplossingen om een breed scala aan verpakkingen te handelen; van gesteriliseerde voeding in pouch, blik en pot tot maaltijdsalades en agrifood in zakken, netten, dozen en kratten. Het bedrijf biedt een passend antwoord op uitdagingen, zoals de toenemende productdiversiteit, traceability wensen en focus op zero (food) waste. Om voorop te blijven lopen in haar markten, werkt Lan samen met universiteiten en innovatieve startups aan thema’s als Industry 4.0, Digital Twins en Big Data. Zo draagt Lan bij aan de groeiende behoefte aan veilige voedselproducten.

Naar website Lan Handling Technologies

Over de hele wereld

Met oplossingen op basis van de laatste technologie heeft Lan inmiddels wereldwijd meer dan 500 product handling systemen van hoge kwaliteit geplaatst.

Onze vacatures

Onze vacatures

Lan
Nieuwe Atelierstraat 9
5056 DZ Berkel Enschot
The Netherlands
+31 (0) 135 322 525
Route

Naar de vacatures