Logo Rollepaal Wit Rol Header

Industrial Systems

Rollepaal

Pipe Extrusion Technology

Rollepaal is toonaangevend fabrikant van extrusie-apparatuur voor PVC, PVC-O en PO buizen. De experts van Rollepaal ontwikkelen duurzame, innovatieve en kostenbesparende oplossingen voor buisproducenten wereldwijd. De oplossingen van Rollepaal maken het voor buisproducenten bijvoorbeeld mogelijk met recyclaat te werken. Met meer dan 50 jaar ervaring is Rollepaal expert als het gaat om het leveren van apparatuur voor buisfabrikanten. 

50+

jaar

110+

collega’s

5000+

units

Voortdurend verbeteren

Rollepaal was jarenlang onderdeel van Europa’s grootste buisproducent. Dit gaf het bedrijf de kans om alles te leren over wat klanten belangrijk vinden bij de productie van buizen. Zo stonden buisproducenten te springen om de innovatieve en kostenbesparende oplossingen van Rollepaal voor grondstoffen, de grootste kostenpost bij het produceren van kunststofbuizen. De experts van Rollepaal blijven hun oplossingen voortdurend verbeteren, zodat ze wereldwijd koploper blijven in hun vakgebied.

Naar website Rollepaal

Over de hele wereld

Rollepaal exporteert zijn producten naar meer dan 100 landen. Via haar vestigingen in Nederland (Dedemsvaart), de Verenigde Staten (Baltimore), India (Ahmedabad) en via agenten wereldwijd, heeft het bedrijf in veel landen advies en service beschikbaar.

Onze vacatures

Onze vacatures

Rollepaal
Rollepaal 13
7701 BS Dedemsvaart
The Netherlands
+31(0) 523 624 599
Route

Naar de vacatures