Logopasreform Wit Pas Header

Industrial Systems

Royal Pas Reform

Integrated Hatchery Solutions

Sinds haar oprichting in 1919 loopt Royal Pas Reform voorop bij het ontwikkelen van slimme, geïntegreerde en duurzame broederijoplossingen. Haar totaalpakket zorgt voor het hoogste aantal eendagskuikens van de beste kwaliteit. Het bedrijf bestond in 2019 100 jaar en draagt sindsdien het Predicaat Koninklijk.

Integrated Hatchery Solutions

100+

jaar

130+

collega’s

1000+

single-stage broederijen

Jaarlijks worden er 10 miljard eendagskuikens uitgebroed in broedmachines van Royal Pas Reform

Naar website Royal Pas Reform

Pas Reform Academy

Het hart van het bedrijf wordt gevormd door Pas Reform Academy, dat in nauwe samenwerking met klanten en universiteiten onderzoek verricht naar de invloed van het broedproces op de embryonale ontwikkeling van het kuiken. Deze specialistische kennis wordt gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en diensten voor de broederij-industrie en voor het trainen en begeleiden van broedmeesters.

Innovatieve broederijoplossingen

Royal Pas Reform heeft in de loop der jaren tientallen innovatieve oplossingen ontwikkeld voor broederijen. Neem bijvoorbeeld SmartStart™ Early Feeding, een praktische voeroplossing waarmee kuikens direct na uitkomst worden voorzien van voer en water. Early Feeding bevordert de ontwikkeling van robuuste eendagskuikens en helpt het gebruik van antibiotica te beperken. Het concept bestaat uit twee elementen, die afzonderlijk of in combinatie met elkaar kunnen worden toegepast: precisievoeding en intelligente verlichting.

Over de hele wereld

Royal Pas Reform exporteert naar meer dan honderd landen. De verkoop- en serviceactiviteiten verlopen via 3 vestigingen: Royal Pas Reform in Nederland, Pas Reform do Brasil in Brazilië en Pas Reform North America in de VS. Daarnaast beschikt Royal Pas Reform over eigen verkoopkantoren in Afrika, Azië, Europa, Midden-Oosten en Zuid-Amerika, en een uitgebreid netwerk van agenten in meer dan 40 landen.

Onze vacatures

Onze vacatures

Royal Pas Reform
Bovendorpsstraat 11
7038 CH Zeddam
The Netherlands
+31(0) 314 659 111
Route

Naar de vacatures