Logo Timmerije Wit Tim Header

Plastic Components

Timmerije

High-Tech Plastic Components

Ruim 85 jaar geleden begonnen als ijzersmederij en inmiddels uitgegroeid tot een moderne kunststof spuitgieterij. Het bedrijf maakt technische en visuele kunststofproducten en samenstellingen voor klimaatsystemen, tot interieurdelen voor vrachtwagens. Timmerije beschikt over een eigen engineeringsafdeling, gereedschapsmakerij en assemblage-afdeling.

85+

jaar

100+

medewerkers

50+

spuitgietmachines

‘The next level in plastics’

Om een ‘next level’ te bereiken, heeft Timmerije veel geïnvesteerd in een modern machinepark en een team van gespecialiseerd personeel. Digitalisering en automatisering borgen daarbij een kwalitatief hoogwaardige lean productie voor een hoge mate van betrouwbaarheid in levering. In de klantspecifieke ontwikkeling van de kunststof spuitgietproducten is Timmerije grensverleggend en geeft zij haar klanten een duurzame voorsprong in de markt.

Naar website Timmerije

Over de hele wereld

Timmerije exporteert zijn producten vanuit de hoofdvestiging in Nederland (Neede) en het zusterbedrijf in Polen (Wroclaw) naar landen binnen en buiten Europa: België, Bulgarije, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, VK, VS, Zweden en Zwitserland.