Logo Timmerije 2022 White Tim Header

Hightech Components

Timmerije

Hightech Plastic Components

Ruim 90 jaar geleden begonnen als ijzersmederij en inmiddels uitgegroeid tot een moderne kunststof spuitgieterij. Het bedrijf maakt technische en visuele kunststofproducten en samenstellingen voor klimaatsystemen, tot interieurdelen voor vrachtwagens. Timmerije beschikt over een eigen engineeringsafdeling, gereedschapsmakerij en assemblage-afdeling.

90+

jaar

120+

collega’s

50+

spuitgietmachines

‘Future Proof Solutions’

De hoogwaardige kunststofproducten en samenstellingen van onderdelen vinden hun weg in uiteenlopende toepassingen. Van klimaatsystemen tot vrachtwagens. En van fietsonderdelen tot koffiezetapparaten. Timmerije beschikt over meer dan 50 moderne spuitgietmachines van 25 tot 1.400 ton sluitkracht. Met dit moderne machinepark, het team van specialisten en een adequate kwaliteitssysteem staat Timmerije voor toekomstgerichte innovatie, betrouwbare processen en servicegerichtheid.

Naar website Timmerije

Over de hele wereld

Timmerije exporteert zijn producten vanuit de hoofdvestiging in Nederland (Neede) en het zusterbedrijf in Polen (Wroclaw) naar landen binnen en buiten Europa: België, Bulgarije, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, VK, VS, Zweden en Zwitserland.

Onze vacatures

Onze vacatures

Timmerije
Schoolweg 29
7161 PK Neede
The Netherlands
+31(0) 545 283 800
Route

Naar de vacatures