Kernactiviteiten

Onze kernactiviteiten

Industrial Systems en Hightech Components vormen de kernactiviteiten van Hydratec Industries. Voor Industrial Systems leveren onze bedrijven innovatieve en duurzame productiesystemen die inspelen op een groeiende wereldbevolking, vergrijzing en toenemende welvaart. Voor Hightech Components ontwikkelen onze bedrijven innovatieve kunststof componenten die zorgen voor gewichts- en kostenbesparingen door metaal substitutie. De bedrijven van Hydratec Industries werken voor de markten Food, Health en Mobility.

Industrial Systems

Lan, Royal Pas Reform en Rollepaal zijn Original Equipment Manufacturers, die onder eigen merknaam en op projectmatige basis complete machines op de markt brengen. Het gaat om duurzame productiesystemen die inspelen op de groeiende wereldvraag naar voedsel en schoon drinkwater. De grootste toegevoegde waarde voor onze klanten is dat deze oplossingen innovatief en geïntegreerd zijn, waardoor ze verspilling in de productieprocessen tegengaan. De belangrijkste deelmarkten voor Industrial Systems zijn de wereldwijde pluimvee-, convenience food- en petfoodsector en de aanleg van waterleidingen voor sanitair en schoon water.

Lankleur

Lan

Handling Technologies

Lan Handling Technologies is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van handlingsystemen voor de wereldwijde levensmiddelenindustrie. Het bedrijf neemt het hele proces van concept tot ingebruikname voor zijn rekening.

Lees meer
Pasreformkleur

Royal Pas Reform

Integrated Hatchery Solutions

Royal Pas Reform bestaat al meer dan 100 jaar en is wereldwijd de enige single-source leverancier van slimme, geïntegreerde en duurzame oplossingen voor broederijen. Het bedrijf is een van de grootste producenten van kuikenbroedmachines ter wereld en actief in meer dan 100 landen.

Lees meer
Rollepaalkleur

Rollepaal

Pipe Extrusion Technology

Rollepaal ontwikkelt en produceert innovatieve en kostenbesparende systemen voor de productie van kunststof waterbuizen voor drinkwatervoorziening, irrigatie en sanitair. Met meer dan 50 jaar ervaring exporteert Rollepaal zijn producten naar ruim 100 landen.

Lees meer

Hightech Components

Kunststof is een relatief jonge grondstof. De toepassingsmogelijkheden ervan ontwikkelen zich nog voortdurend. De vraag naar kunststofproducten als metaalvervanger stijgt onverminderd. Door hun unieke eigenschappen spelen ze een cruciale rol in een duurzamere en grondstofeffici├źnte toekomst.

Helvoet en Timmerije zijn toeleveranciers, en ontwikkelen en produceren constructieve kunststofonderdelen voor Original Equipment Manufacturers. De toepassing van kunststof als metaalvervanger zorgt vaak voor gewichtsbesparing en dus ook kostenreductie. Dit helpt de klanten van onze bedrijven bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelen. De belangrijkste markten voor Hightech Components zijn Food, Health en Mobility.

Helvoetkleur

Helvoet

High Precision Components

Helvoet is al meer dan 80 jaar wereldwijd leverancier van precisiecomponenten uit technische polymeren. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en serieproductie van complexe assemblages voor de markten van Food, Health en Mobility.

Lees meer
Logo Timmerije 2022 Green

Timmerije

Hightech Plastic Components

Timmerije is in de Benelux in ruim 90 jaar uitgegroeid tot specialist in spuitgietproducten van kunststof. Het bedrijf is ontwerper en producent van hoogwaardige kunststofproducten, van fietsonderdelen tot koffiezetapparaten.

Lees meer