Over

Markten

Hydratec Industries richt zich op de markten van Food, Health en Mobility. Door mondiale ontwikkelingen, zoals een groeiende wereldbevolking en toenemende welvaart, veranderen de vragen binnen deze markten voortdurend. Hydratec speelt hierop in door te innoveren en zo wereldwijd koploper te blijven.

Markt Food

Food

Onze bedrijven leveren industriële oplossingen die helpen om steeds meer mensen en dieren in hun basisbehoeften te voorzien. Zo ontwikkelt Royal Pas Reform slimme broederijoplossingen die zorgen voor het hoogste aantal eendagskuikens van de beste kwaliteit. Lan ontwikkelt product handling systemen voor de voedingsindustrie. Rollepaal ontwikkelt oplossingen voor waterbuisproducten, en speelt hierdoor een belangrijke rol in de ontwikkeling van drinkwatervoorzieningen.

Markt Health

Health

Het belang van een goede gezondheid neemt steeds meer toe. Daarom produceren onze bedrijven diverse onderdelen voor medische toepassingen en dragen zo bij aan de verbetering van onze gezondheid. Neem bijvoorbeeld Helvoet, dat onderdelen ontwikkelt en produceert voor medische toepassingen, zoals medische cartridges, diagnose-apparaten en point-of-care instrumenten.

Markt Mobility

Mobility

Een groeiende wereldbevolking en welvaart zorgen voor een toenemende behoefte aan mobiliteit. Onze bedrijven Timmerije en Helvoet ontwikkelen en produceren kunststof onderdelen voor bijvoorbeeld auto’s, scooters, fietsen en vrachtwagens. Deze onderdelen verminderen het gewicht, wat resulteert in een lager brandstofverbruik en minder uitstoot.