Logo Helvoet Wit Hel Header

Plastic Components

Helvoet

High Precision Plastic Components

Helvoet is al meer dan 80 jaar wereldwijd leverancier van precisiecomponenten en geassembleerde producten van rubber en verschillende soorten kunststof. Haar klanten zijn toonaangevende bedrijven over de hele wereld in diverse markten. 

80+

jaar

800+

medewerkers

200+

productielijnen

Samen met klanten

Door samen te werken met haar klanten, heeft Helvoet een leidende positie opgebouwd in het leveren van precisieonderdelen en complexe assemblages van kunststof, metaal en rubber. Enkele voorbeelden van Helvoet-producten zijn: doseersystemen, kritische  onderdelen voor remsystemen en cartridges voor diagnostiek en andere medische toepassingen.

Naar website Helvoet

Over de hele wereld

Helvoet heeft sales- en productielocaties in Nederland (Tilburg en Hellevoetsluis), België (Lommel), Duitsland (München), India (Pune) en Polen (Kaniow en Wroclaw). Bovendien beschikt Helvoet over een sales office in de Verenigde Staten (Detroit).

Onze vacatures

Onze vacatures

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal en de sturende kracht achter ons succes. Wil je bij ons werken, stage lopen of een open sollicitatie sturen? Kijk dan op de vacaturepagina van ons bedrijf.

Naar de vacatures